2010. augusztus 16., hétfő

Mókás halál

Szép, lassú tempóban közlekedtünk az utcán újdonsült pasimmal, Gerivel. Akkor vettem észre a halálomat.
A falra volt festve festékszóróval. Egy fura kis fej volt. Mosolygott. Leginkább egy smile-ra hasonlított.
Nem nagyon törődtem vele. Geri nem látta az arsot, aki mókásan meredt maga elé.
Mikor Geri az ajtóhoz kisért elbúcsúztunk, s egy kicsit sem féltem, hogy történni fog velem, vagy vele valami. De kellett volna. Aznap láttam őt utoljára.
Este egy csepp gond nélkül feküdtem le otthon az ágyba. Aludtam, mikor a szörnyűség történt.
Egy piros szempár lesett be az ablakon, és meredten nézett maga elé, a fenyegető, vérpiros szemével. Egy árny suhant el felettem, és többé nem voltam képes élni. Meghaltam. Az árny, a szempár tulajdonosa végzett velem. Egy kés állt a mellkasomban.
Nemsokkal később szellemként kellett élnem további hátralévő életemet. Megkerestem Geri lakását, és bementem. Tudtam, hogy engem úgyse lát, és a fal is ajtó nekem.
Nem esett szerencsére semmi baja, de mikor megtudta, hogy mi lett velem, sírni kezdett. Elég durván.
Utána kezdődött csak a durva rejtély! Elkezdtek meghalni az emberek. Én voltam az első, utána valami Spring Daniella, és a férje Spring József. Aztán egy gyerek, illetve 14 éves lány Mikó Réka, és a szerelme Swarckovszkí Hugó. Mikor megtudtam, hogy mit láttak a haláluk előtti napon, nagyon ledöbbentem. Mindegyikük egy mosolygós, mókás arcot látott. Mikor megkezdődtek a nyomozások, tanukat kerestek. Többen is jelentkeztem, és ők azt mondták, hogy láttak mindegyik halott közelében egy mosolygós arcot. Azok a tanuk még aznap éjjel a halálukat érték, a szempár, és az árny miatt.
Végül megtudtam az igazságot, és egybevágott minden az én halálommal is!

Mindenki látta az arcot, akik meghaltak, köztük én is. Akik ezt az arcot látták-közelről, távolról- mind meghaltak. Geri nem látta az arcot, ezért ő túlélte, de pl. a Spring család mindkét tagja alaposan megnézték az arcot. Aki látta tehát azt a smile-t meghalt, még aznap éjjel. Az árny végzett vele. Azóta gyilkol az arc, és az árny.

:) Ha ilyen mosolgyós arcot látsz, meghalsz! :)

3 megjegyzés: