2010. augusztus 10., kedd

Halálos olló

Mikor Godwinék odaköltöztek Angliába nagyon boldogok voltak, s semmit sem sejtettek, hogy vajon ki élt elöttük abba a házban.
A lányuk Gordella különös felfedezést tett: a lakásban a szobájában az egyik szekrény fiókjában talált egy végrendeletett, amire ráírták rikító piros betűkkel: Bevégeztetett. Levitte a szüleinek megmutatni, mire ők megmagyaráztak, mit jelent a bevégeztetett:
- Azt jelenti, hogy megtörtént, eldöntött, beteljesült. Szóval, ennek a végrendeletnek az írója már a földben nyugszik, és beteljesedett, amit a végrendeletben írt.
A kislány végigolvasta a rendeletet, és ez állt benne:
Név: Milla Richardson
Születési dátum:1995.07.28. 15 éves.
Végrendelet szövege: Szeretném, ha az anyám semmit sem örökölne a dolgaim közül, legfőképpen ne a Naplómat. Apámnak pedig a hőn áhított szekrényt adják oda, minden holmival benne. A testvéreimnek adják a ruháimat, valamint a szobámat, és az íróasztalomat, minden dolgával, mi rajta/benne van. A Naplómat temessék el velem a koporsómban. Márványkő sírlapot szeretnék rajt a ezzel a szöveggel:
"Hollófekete haja volt, és fekete szeme. Csak úgy ragyogott az a hajköteg az aranyló napfényben."
És temessék mellém az ollót is.
Aláírás: Milla Richardson
Nagyon fura volt, hogy a végrendelet írója még csak 15 éves volt, és vajon honnan tudta, hogy ő meg fog halni? A kérdések csak úgy cikáztak Gordella fejében.
Aznap este ezt meg is tudta. Mikor lefeküdt Milla Richardson szobájában megjelent valami árny.
Gordella felült az ágyon, és ijedségében elkezdett sikítani.
- Cssssss!!!!-Csitította az árny.- Nem kell félned, nem bántalak. Segítened kell nekem. Mivel olvastad a végrendeletemet csak te tudsz segíteni.
-Miben kellene segítenem? És ki vagy te? Meghaltál, vagy élsz még? És....
-Csssssss!!!! Később mindenre választ kapsz.Segítessz, vagy sem? Mert ha nem, akkor baj lesz!!!
-Oké, miben kéne segítenem?
- Engem 5 éve megölt egy ember. Abban kéne segítened, hogy megkeressük, és megöljük közös erővel. Utána szabadon engedlek, és kisegítelek a szellemvilágból.
-Ölnöm kellene?
-Igen. DE ELŐTTE TE HALSZ MEG. Majd szellemformát adok neked, amivel láthatatlan tudsz maradni egyes embereknek.
-Meg akarsz ölni?
-Ne aggódj, Gordella, nem fog fájni!- Azzal Milla, az árny a bizonyos ollóval levágta a lány feját, ami a földön landolt.
-Most már szellem vagy.
-Fej nélküli?- Kérdezte Gordella.
-Nem. De mától csak Milla leszek, te pedig Ella, mert az rövidebb.
Azzal elindultak a hosszú úton. Ahogy Milla említette, hogy ölni kell tényleg öltek. Mikor elértek Milla gyilkosának házához, csak úgy, hagtalanul besurrantak, majd megkeresték a hálószobát.
Mikor megtalálták megölték az embert: levágták ollóval a fejét.
Ellát elfogta a boszúvágy és úgy határozott, hogy elkezd embereket, Milla gyilkosával azonos korban lévő férfiakat ölni. Milla is csatlakozott hozzá. MIndegyiket a bosszúvágy hajtotta, és egyik sem tudott ellenállni neki. Hagyták, hadd sodorja őket a bosszúállás vágya.
Azóta ölik a 37 éves férfiakat.
                                                 Vigyázz, mert az apád lesz akövetkező!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése