2010. augusztus 10., kedd

A lány

Réges-régen, talán 1910-ben volt egy nagyon csúnya haláleset.
Egy 13 éves lányt, Nicolát megölte az anyja. Beledobta az udvaron lévő kútba, csak azért, mert nem szőke haja volt, hanem hollófekete.
Ez a lány azóta kísérti az oda költöző családok gyermekeit.
A halála után pár évvel Mr. Bronson és felesége költöztek Nicoláék házába. Friss házasok voltak, még gyerekük sem volt. Egy nap megáldotta őket az Isten, és gyermekük született. Elnevezték Anikolnak. Fura név volt, de nekik tetszett. Anikol egyre csak cseperedett, nőttön-nőtt. Nemsokára már 11 éves lett. Ekkor jött el a pillanat az életében, amikor megszűnt dobogni a szíve.
Anikol épp a kútba dobálta a nagyobb köveket, mikor anyja, Msr. Bronson szólt neki, erre ő a ház felé nézett.
Mikor újra a kúthoz fordult meglátta Nicolát, rothadó, zöld színű arcával, és hosszú fekete hajával.
Anikol felsikított, és rohanni kezdett, de nem sok sikerrel, mert Nicola megfogta a lábát, és a kútba hajította a kislányt. Csupán 1 emlékük maradt a lányukról: egy leszakadt ruhadarab.
Az emlékek csak kínozták őket abban a házban, már 1 hét elteltével is felmentek a lány szobájának ajtajához, és beszóltak neki, hogy vacsora. Mikor lementek akkorra jutott eszükbe, hogy a kislányuk már nincsen. Úgy döntöttek, elköltöznek abból a házból.
Nemsokkal elköltözésük után érkezett oda a Thompson család 2 gyermekével, Péterrel, és Júliával.
Ők is egy szép nyári estén a kútnál ütötték agyon az időt: beszélgettek, nézeggettek a kútba, és dobálták belé a köveket. Ekkor jött el a pillanat, hogy végezzen velük is Nicola.
Kilépett a kútból, mire a gyerekek elkezdtek futni. Ők sem sok sikerrel. Megfogta Péter lábát, aki segítségért kezdett kiáltozni. De Júlia már messze járt, mire meghallotta. Visszarohant Péterért, de Nicola őt is elkapta, és beledobta mindkettő gyermeket a kútba.
A haláleseteknek azóta sem lett végük, noha már 2010-et írunk. A kutat sikertelen próbálkozások után sem sikerült megsemmisíteni, és Nicola azóta is öli a gyerekeket bosszúból, amiért az anyja megölte őt.

 Ne költözzetek abba a házba ahol kút van, mert Nicola úgyis megtalál!

2 megjegyzés: